Dejligt børnetøj fra Petit by Sofie Schnoor er utrolig fantastisk at have på, men samtidig dyrt.

Jeg er optaget af modetøj, og sådan har jeg sanses ligesiden mine yngre år. Modetøj er jeg optaget af, & det skønne billede inspirerer mig. Jeg kan ikke se ingen skat i at efterstræbe trends slavisk, men dyrker den personale udtryksmåde. Den nævnte fritidsinteresse har jeg givet videre til vores rollinger, som nu af den grund også higer efter brands, som f.eks. Little Remix + Popupshop. Og det er ik’ det hele, nu til dags forlanger de små pus naturligvis tilmed, at de får tildelt de fantastiske tøjmærker, som jeg lige nævnte…

Jeg erfarer lige nu, eller det er vist decideret usandt. Jeg har under ingen omstændigheder været i tvivl om, at min passion for tøj har konsekvenser for min tegnedreng. Men akkurat nu, nu hvor jeg også har rollinger, som tillige har min mani for brands, indser jeg, nu hvor mange penge, det forlanger at handle formidable tøjmærker som for eksempel New Generals og Little Remix.

Vores drenge og piger er tjent med dét højeste i denne verden. Dog er jeg samtidig startet med at overveje, hvilket vink, dét udsender at ofre så meget af ens opsparing på ens garderobe. Mine rollinger må anerkende, at en vedvarende forbrugs-opførsel er nøjagtig ligesom en skrue uden slutning. Jeg bliver derefter i vildrede over, til hvilken grad vores fælles konsum af brands som f.eks. Petit by Sofie Schnoor & Bang Bang Cph til vores børn, viser et signal, vi ik’ kan støtte. Vi begynder at tvivle, samtidig med, at jeg er er bange for, hvilke pejlemærker, vores rollinger tager med sig.

Lige for tiden gennemtænker vi ekstremt meget, om vi for en periode skal droppe indkøb af tøjbrands som eksempelvis Little Remix & Bang Bang Cph, og til gengæld tage en tur i parken. Således kunne jeg eventuelt vejlede vores rollinger det dejlige i dé frie lystigheder. Helt uden tvivl, er high-end tøj fra New Generals samt Petit by Sofie Schnoor absolut alle tiders, dog er der jo ej noget som helst, der kan slå en skøn vandretur til legepladsen i det fri med sine kære!