Dårlige vaner: Min kæreste gør sig i såkaldt bland selv e-væske af mærket five pawns & lækkersultne jeg bare må have mit elskede slik fra bland-selv området

Omhyggelige jeg har i mange måneder ønsket af ham kæresten, hvorvidt han ik kunne stoppe med tobakken. Ham min kæreste har forsøgt ganske mange gange, meeen rygestop har været vanskeligt for manden. Idag fandt vi et styks ordning: cigaretter med damp med brug af noget bland selv e-væske fra five pawns. Dampen er godt nok ret velduftende.

Så langt jeg & kæresten har vidst skulle e-cigaretter være en bedre ting for helbredet plus desuden så hørmer hjemmet ik længere af tobak. Min kærestes e-væske bland selv af mærket five pawns kommer med diverse dufte og smage af for eksempel frugter og chokolade. Den lugt nyder jeg i høj grad. Trods det faktum at han kun tændte for smøgerne uden døre på altanen, så befandt lugten i tide og utide ved hans tøj og skæg.

Han hørte om five pawns bland selv e-væske fra sin bedsteven. Sådan noget e-væske er virkelig personligt, i det kæresten vidst nok kan selv på et personligt plan kan beslutte dosis af nikotin når man benytter det e-væske bland selv fra five pawns. Det kan jo i modsætning til bland selv e-væske være problematisk at styre med nikotin-plastre. Endvidere har kæresten ved rygestop savnet oplevelsen af at stå med en cigaret. Når han benytter five pawns bland selv e-væske kan min kæreste selv kontrollere sådan noget med med smage, styrken af nikotin og indholdsstoffer, + gennem brug af five pawns slipper han vidst alt for mange sundhedsskadelige stoffer fra tobakscigaretterne. Skønt med e-væske bland selv, for undertegnede ønsker jo at have ham rask og rørig så lang tid som overhovedet muligt.

Så i de her dage hygger jeg mig med min personlige dårlige vane med mine bland-selv godter & derefter glædes han over hans bland selv e-væske. Alt det synes vi er ganske sjovt.