Bør du investere i plastpaller eller træemballage? Bliv informeret omkring rådgivning her

I det her indlæg kigges der både på træemballage såsom europaller og plastpaller. Alt afhængig af varerne såvel somtransportmetoden selv, er det jo ikke alle former for paller, der er lige velegnede. At miljøet hjælpes af europallerne, er træemballagens tydeligste fordel. Dertil kommer desuden, at varetransport vha. træemballage reducerer udledningen af CO2 i forbindelse med godstransportering med så meget som en tredjedel. Europallerne er nemlig højst kostbare som returpaller, fordi de kan genbruges adskillige gange og uden problemer beholde den høje kvalitet.

Derimod anvendes plastpaller oftest som paller til engangsbrug af den grund, at de ikke er så langtidsholdbare som europallerne. De besidder på samme tid den styrke, at plastpaller modsat træemballage ikke ændres af vind og vejr, da det vil sige, at de har samme vægt og størrelse, uagtet hvad enten der er snevejr eller blå himmel. Af en slags plast, som er 100 % genanvendeligt, består de bedste plastpaller faktisk. Du er herudover ej nødsaget til at gå på kompromis med naturvenlighed, alene fordi du vælger plastpaller. De er på den anden side meget lettere, og de er derfor det oplagte valg til luftfragt, fordi der her er grænser for den tilladte totalvægt.

Er det plastpaller eller europaller, som egner sig bedst til netop dit dit fragtbehov? Dét må være 100 procent afhængigt af, hvad du bedst kan lide. For kargobranchen handler det først og fremmest om at gøre transporteringsvilkårene så gode, som det er muligt, så arbejdsprocessen både bliver så ubesværet og kan laves på så kort tid som overhovedet muligt. Med det in mente er det også utroligt vigtigt at købe de perfekte paller af den grund, at de forskellige slags paller råder over hver sine fortrin.