Bloggeren her Google-søger på musikefterskole, efterskole sang og efterskole drama

Denne unge dames kommende 10 måneder kommer sandelig til at blive det bedste i mit liv, og det bunder i at undertegnede bliver indskrevet på efterskole. Sang + teater/drama er jeg temmelig vild med, og derfor googler jeg lige nu efter den fedeste musikefterskole - http://www.orkesterefterskolen.dk/Musikefterskole – ikke for langt fra Herning eller Viborg. Så bliver der ikke alt for langt når jeg skal hjem til mine forældre i weekenderne.

Petite moi har studeret et par skriverier fra tøser, som de sidste år skrevet om at bo på en efterskole. Drama-linjer er der ik særligt overvældende piger, som beretter om, men musikefterskole søgte jeg noget omkring. Hvis jeg internetsøger efter efterskole drama - http://www.orkesterefterskolen.dk/Efterskole_drama – popper der op desuden en smule fnisende gnækkeren beretninger fra efterskole drama – altså efterskole drama, som I at tøser begynder at skændes. Dog skriver størstedelen af eleverne omkring at være på musikefterskole eller øvrige efterskoler hvor de har fællesskab og sjove fag & aktiviteter.

Frøken Gaga her drømmer om at synge og optræde, og ganske klar skal jeg hen på en musikefterskole og teste mine evner for teater og efterskole sang - http://www.orkesterefterskolen.dk/Efterskole_sang – . Det bli’r super cool. Nuvel jeg vil scoute fremadrettet musikefterskole, efterskole sang og efterskole drama og falde overdét Google foreslår for min fremtid. Jeg må hellere træffe min beslutning.

Der er trist nok ikke nogle af mine veninder, som er opsatte på musikefterskole med fokus på efterskole drama og efterskole sang. Sofia er for genert til at træffe fremmede personer, så gider pigen absolut ikk afsted på efterskole. Og Ingrid er meget begejstret for heste og sport og vil derfor ikke på musikefterskole men på en efterskole med heste. Af den årsag må jeg af sted uden et kendt ansigt. Gisp.