Beskrive fuldkegledyse, dyser, dyseberegner og fladstråledyse

Nyuddannede mig har efter lang tids jobsøgen opnået job på fuldtid. Firmaet sælger dyseberegner , mt-spray.dk/sprayware/spray-coverage-calculator, , fuldkegledyse, dyser , mt-spray.dk, og fladstråledyse , mt-spray.dk/sproejtedyser/fladstraaledyse, til bilvaskerier, producerende virksomheder og virksomheder som kører med kassevask, filtervask eller støvbekæmpelse. Egos spidskompetence er de dyser ikk ligefrem – som I læsere måske kan huske så forfattede undetegnede omkring interpersonel kommunikation på arbejdspladser, imens jeg gennemførte kandidat i kommunikation på Roskilde Universitet. Men et job er et job, medarbejderne virker søde og humoristiske og jeg får lov til at arbejde med hjemmeside, direct mails, nyhedsbreve + tekst omkring fuldkegledyse, fladstråledyse, dyser og dyseberegner, hvilket jeg med stormskridt bliver mere og mere begreb om.

At jeg ville arbejde med dyser, fuldkegledyse, dyseberegner og fladstråledyse, forentede jeg ikk’ idet undertegnede blev færdig med min uddannelse. Men at have arbejde hos én af Danmarks mest overlegne sælgere af dyseberegner, fladstråledyse, dyser og fuldkegledyse samt at kende, at kunderne får et par meget gode, solide dyser, giver en stolthed. Deres varer er pålidelige, så med mit arbejde ska’ deres fladstråledyse, fuldkegledyse, dyseberegner og dyser sælges.

Efter et par uger ved jeg allerede, hvordan fladstråledyse, dyser, fuldkegledyse og dyseberegner kan anvendes inden for skylning af diverse emner, gasvaskning, bilvask og vask af transportbånd. Undertegnede fatter mere og mere om fladstråledyse, dyser, fuldkegledyse og dyseberegner hver dag ligesom jeg hygger mig iblandt kollegerne samt at virksomheden kører med flextid. Så kommunikation om fladstråledyse, fuldkegledyse, dyseberegner og dyser ku’ godt blive mit absolutte ønskejob.