At anvende europaller, træemballage og plastpaller i haven virker mega smart

Jeg synes det er moderne at benytte træemballage, europaller eller plastpaller til alle mulige møbler. Og jeg overvejer som flere andre, hvor vidt jeg kan skabe køkkenbede eller måske et par siddepladser i haven ud af europaller, træemballage eller plastpaller. Jeg har her forleden fået et ildsted i afskedsgave, og vi skal jo sidde på nogle siddepladser, i mens vi griller snobrød og hygge ved bålets flammer. Endvidere synes jeg, det kan være tjekket at selv at lave noget.

Mener I læsere ikk, at det ku’ være hyggeligt med nogle flotte højbede og siddepladser, som du selv har lavet? Efter lidt læsning på Google om urtebede af europaller og træemballage er konklusionen, at en del webpages skriver at jeg bør bruge plastpaller frem for europaller og træemballage. Denne anbefaling Det er på foranledning af, at træemballage såsom europaller med mere kan være trykimprægneret med usunde stoffer, der i nærheden af urtebedets gulerødder, løg og kartofler. Men benytter man derimod plastpaller vil der ikke være den risiko.

Borde kreeret i træemballage og europaller er sandsynligvis ikk helt så godt. Til det formål foretrækker jeg at benytte plastpaller i stedet, så man kan lægge en leverpostejsmad uden at den suger kemi til sig. Til møbler, som ikke rigtig får kontakt med mad kan jeg vidst uden problemer benytte træemballage og europaller som materiale. Som jeg forstår det kan du sagtens skabe siddemøbler af europaller og træemballage hvorvidt det er behandlet med kemi eller ikke.