Anvendende en iphone reparation København behøver du ikke tage afsked med dit kæreste eje

Nu hændte det forfærdeligste naturligvis: nu hvor jeg i en masse uger har taget mig så fantastisk af min smartphone at den ikke havde én eneste ridse, faldt den simpelthen ud af min baglomme medens jeg spurtede efter bussen. Desværre smadrede min skærm i tusinde stykker, for brosten & smartphones føles ikke som en lykkelig blanding. Smartphonen kunne lykkeligvis stadigvæk anvendes, men jeg kunne kort sagt ikke overleve at kigge på en smadret skærm hver dag, så jeg begyndte med det samme at researche iphone reparation København , http://iekspert.dk/iphone-reparation/koebenhavn/, . Jeg ville udelukkende have en iphone 5 reparation , http://iekspert.dk/iphone-reparation/iphone-5-reparation-koebenhavn/, der med sikkerhed var af god standard, & hvor jeg ej var nødt til at vente en del uger på at reparationen blev klar.

Et værksted, hvor min iphone reparation København kunne ordnes på bare tredive min, fandt jeg heldigvis enkelt! Oveni til en billig pris samt med flinke & rare ansatte. Jeg sørgede samtidig for, at de udelukkende benyttede de originale dele – jeg vil i hvert fald ikke have en dårlig uægte skærm sættes ind i min telefon. Nu besidder skærmen 2 års garanti, så dersom den ødelægges endnu en gang kan jeg hurtigt og nemt få den lavet, & min iphone reparation København gik utrolig godt. Jeg vil lykkeligvis benytte min telefon atter efterfølgende min iphone 5 reparation, uden at skulle frygte at få små stykker glas i fingrene!