Anvend EUR-paller til dine lagervarer, således vil du være sikret en lang holdbarhed

At en enkelt europalle kan udstå en samlet vægt på 1½ T, kan du imødse under normale vilkår. Hvis dine godsvarer er tungere end 1½ ton, skal du imidlertid ikke afskrive pallerne. 3 stablede træpaller resulterer for eksempel i en tolerance på rundt regnet fire og et halvt T. Det er nemlig muligt at stille mange paller - www.jyskpalleimport.dk/default.asp – på hverandre og derved styrke træpallernes vægttolerance. Eftersom EUR-paller ligger inde med en lignende vægtmaksimum og endvidere, på linje med europallerne, er gode for naturen, skal det imidlertid ej være det, som forårsager, at du vælger europallen og ikke EUR-paller. For at opstille et eksempel er palletyperne begge godkendt af ISPM-15, og dvs., at træpallerne er behandlet med varme og blåstemplede efter de foreliggende lovkrav. At der bliver overført insekter camoufleret af din last, minimerer et sådant tiltag sandsynligheden for.

Der er således kun ét at konstatere, som er, at du uanset dit valg kan vide dig helt sikker på at få robuste paller! EUR-paller er jo kolossalt dyrebare som returpaller, og dvs., at du i princippet låner dine paller og sagtens kan returnere dem, så snart du er færdig med at bruge dem.

I fald der debatteres godstransportering, kommer der som regel en diskussion vedrørende hvad, der er den overlegne løsning. Imens resten foretrækker luftfragt, kan enkelte for eksempel bedst lide godsskibe. Gældende for alle er det imedens, at det uagtet transporteringsfartøjet er centralt at erhverve sig solide paller i fremragende kvalitet, som produkterne kan placeres på under fragten. Hvilken palle er mest effektiv – en europalle eller EUR-paller? – I lige netop denne sammenhæng fremkommer det gamle spørgsmål. Da EUR-paller egentlig ligner europallen, bliver det i bund og grund rimelig besværligt at fastslå.