Alle elever blev stærke på grund af efterskole motion.

Mit dejlige år på efterskole var dét mest uforglemmelige år i lang tid! Samtlige af mine efterskolekammerater vil af den grund rekommandere et efterskole ophold til alle de unge, som skulle være interesseret. Jeg brugte et fortrinligt ophold på efterskole, hvor jeg forstørrede min horisont. Kammerater, som jeg også nu til dags tager på cafe med, nogen gange om måneden. Det er en enorm del af mit liv, som jeg ikke ville kunne leve uden. Udover nye perlevenner fik jeg som bonus også fornyet selvtillid i løbet af mit efterskole ophold. Det har sin forklaring i al den efterskole motion, jeg deltog i! Hver fredag var der for alle piger og drenge koordineret en eller anden form for efterskole motion, & det var ugens bedste dag! I de lunere eftermiddage foregik det i naturen, og det havde som konsekvens, at efterskoleeleverne samtidig med alle øvelserne, fik ovenud meget skøn luft. Min efterskole var optaget af at kunne tilbyde en helende efterskole kost og motion var der som sagt også masser af. Samtlige af eleverne elskede dannelsesrejsen på efterskole hvilket kan forklares med al den efterskole motion, de offerede. Jeg kom i eventyrlig form, og dét har fulgt mig også som ældre. & det er jeg absolut taknemmelig for!

Jeg kender til, at der er mange folk, der fundererer over at tage på et efterskole ophold, og jeg kan hjerteligt rekommandere dét. I sær, hvis man ikke er opslugt af sport, kan efterskole motion blive en stille og rolig indføring. Der eksisterer muligvis nok fordomme omkring, at efterskole kost og motion hyppigt opgives, men det er ik’ hvad jeg har oplevet. Mange ved, at hver & en efterskole kæmper for at kunne tilbyde det allerskønneste for skolens beboere. Derfor er efterskolens styrelse tit temmelig optaget af at offerere både sund efterskole kost og motion, hvor alle typer folk kan være med. Ergo, min appel til alle Jer derude er; ta’ afsted! Vær vild, og brug et ophold på efterskole, det vil absolut ingen mennesker på nogen måde komme til at fortryde! Derimod vil du kunne genkalde dig dit efterskole ophold med lykke.