Akkurat nu er det også en mulighed at spendere penge på en billig mc forsikring!

I eftermiddags kom hele den pukkelryggede kørende & så et butiksvindue, som gjorde reklame for motorcykel forsikring [http://www.mondux.dk/Mondux/Forsikringer/Motorcykel/Om-forsikringen]. Allerførst kom en hel del til at spekulere på, om ik den korrekte retskrivning er: motorcykelforsikring [http://www.mondux.dk/Mondux/Forsikringer/Motorcykel]. Efterfølgende spekulerede mange over, hvorfor, at dét er vigtigt at eje en motorcykelforsikring. Langt de fleste tænker, at der er en koloenorm risiko for ulykker forenet med at fare rundt på MC, & derfor er det uundværligt at investere i en motorcykel forsikring.

Flere finder forsikringer kostbare. Og alle jeg kender tænker derfor tit, om det er pengene værd. Men langt størstedelen vil mene, at en motorcykelforsikring er et must. De omtalte priser, vi lagde mærke til var et tegn på en virkelig billig mc forsikring, af den grund er der overhovedet ingen syndsforladelse for ikke at tegne en motorcykel forsikring. Det var en overdrevent billig motorcykel forsikring, hvor alle har råd.

Butikken reklamerede også med en specifik form for motorcykelforsikring: forsikring Harley Davidson [http://hog.mondux.dk/]. Dén type, knap så billig motorcykel forsikring henvender sig, naturligvis, eksklusivt til motorcyklister som har en motorcykel af dét mærke. Forsikring Harley Davidson er temmelig meget mere værdifuldt, men det er ingen nyhed. Der er begribelige årsager bag, at de ikke kan sammensætte en billig mc forsikring til Harley Davidson. Dét kræver jo en bestemt type forsikring Harley Davidson, og de er dyrere, fordi motorcyklen ligeledes er mere bekostelige end andre MC’er. Så hvis man som kunde ej har lyst til at indfri dén takst, må man som kunde spendere penge på en knap så bekostelig motorcykel, hvor man kan investere i en billig mc forsikring. Som allerede sagt, kommer man virkelig ik udenom at købe en forsikring, da forsikringer skam ik kun tegnes for en selv, men ligeledes for de folk man muligvis skader. Så min anmodning er som føler: invester i en billig motorcykel forsikring nu!