80’er tøj & også ofte 80’er udklædning er absolut noget jeg trækker i

80’er tøj plus 80’er udklædning/80’er kostumer er undertegnede glad for. Moi nyder det så vildt, at jeg reelt opstøver størstedelen af mit 80’er tøj i blandt 80’er udklædning + 80’er kostumer i forskellige udklædningsforretninger. De har jævnligt velegnet tilbehør i neon så som f.eks strømpebukser, benvarmere og hotpants.

Jeg klæder mig ofte i 80’er tøj og har selvsagt jævnligt opfordret til sjov med 80’er udklædning, 80’er kostumer eller 80’ tøj som tema. Moi er absolut ikke alene om min glæde. Min tre år ældre storesøs er præcis lige på samme måde – at undertegnede har begejstringen fra Pi, at glade mig er pjattet med 80’er tøj, fordi min søsterstoresøsteren i løbet af hele gymnasietiden havde 80’er kostumer plus 80’er udklædning på såvel til hverdage som til party. Ofte i hundrede % 80’er udklædning dog ind imellem bare med nøje valgt tilbehør.

Jeg elsker elsker elsker tøjet fra 80’erne med piger på rulleskøfter og et væld af kulører. Undertegnede er begejstret for, når mine veninder går rundt på skolen i sort, så dukker undertegnede op i farverigt 80’er tøj. Veninderne synes at mit tøj minder om 80’er udklædning – og ja det er 80’er kostumer, jeg tager på, i det de er ret billige og en god anden valgmulighed end at gøre brug af genbrugs-butikker, der ikke så tit sælger rigtigt 80’er tøj. Så er det enkelt og nemt at købe undertegnedes 80’er kostumer i en netshop så jeg derefter kan få tøjet leveret inden for få dage. Og så fremt behovet for at arbejde med glæden for 80’er tøj skulle komme så sælger kostumeforretningerne jo en stor mængde af tøj der kommer fra flere årtier. De har også utallige ypperlige rober, som høster lovprisning af vennerne. Et par stykker af pigerne har dog også selv købt lidt 80’er udklædning som f.eks sjove solbriller plus neonarmbånd, så min stil med 80’er tøj smitter langsomt af.